WEDSTRIJDVERSLAG D1 03/10/2020

Wedstrijdverslag tegen HHC dames 2
Nadat we vorige week niet hebben gespeeld was het weer tijd om ons eens te laten zien. Deze week tegen HHC dames 2! Door de aangescherpte corona maatregelen was het net allemaal even anders, er was namelijk geen publiek. Maar hey, we konden evengoed onszelf laten zien!
Vol goede moed begonnen we aan de eerste set. Helaas ging het niet zoals gepland. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt en er werd niet genoeg gescoord. We gingen er de volle 100% voor, maar het kwam er niet echt uit. Dit resulteerde in een setwinst voor HHC: 25-18.
In de 2e set liep alles op rolletjes. Er werd aan beide kanten hard gevochten voor ieder punt. In deze set hadden wij de controle en sleepten we deze set dus ook binnen met een stand van 25-20.
In de 3e set ging het tegelijk op, hier en daar werden wat fouten gemaakt, maar over het algemeen werd er goed spel geleverd. Er werden ballen van de grond afgehaald en ook weer hard in het veld terug geslagen. Helaas trokken wij aan het kortste eind en verloren we deze set met 25-20. Op naar de volgende set!
Met een positieve mindset begonnen we aan set 4. We gingen voor die vijfsetter! Helaas zat er niet meer in dan een verlies met 25-19. Helaas, 3-1 verloren…
Gelukkig is er deze week weer een nieuwe tegenstander waar wij onze skills aan kunnen laten zien! Aankomende zaterdag staat er een wedstrijd tegen Olympia op het programma! We gaan deze week hard trainen en hopen daar de winst mee naar huis te nemen!!! Groetjessss👋🏼

 

 

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken