Wedstrijdverslag D1

Wedstrijdverslag Voerendaal DS1 vs Weert DS1
Op 11 januari stond de eerste wedstrijd van dit decennium gepland. We mochten afreizen naar het verre Voerendaal om onze goede voornemens in de praktijk te brengen. Ook al reed de auto met de oude taarten een weiland in en werden we bijna opgegeten door een stel koeien, uiteindelijk kwam iedereen veilig aan op bestemming. Met onze nieuwe (niet zo flatteuze maar gratis) Jumbo shirts en vesten waren we klaar om aan de wedstrijd te beginnen.
De eerste set verliep in het begin vrij soepel, totdat een knallende aanval van de tegenstander tot een bloedneus bij onze Sophie leidde. Het was oorlog! Gelukkig konden we de eerste set wel nog aan onze kant houden: 25-23.
In het vervolg van de wedstrijd bleken de oliebollen, toast met salade, chips, chocolade,  varkensrollade, nacho’s, ragout, sushi, mcdonalds, toetjes en alle andere zooi die we naar binnen hebben gedouwd tijdens de kerst periode toch wat meer in de weg te zitten dan gedacht. We gingen ten onder: 25-16, 25-21 en 25-23.
We hopen dat volgende week Veda er weer bij kan zijn met haar dikke enkel (nee, ze is niet zwanger maar ze struikelde over zichzelf tijdens de training) en dat we het uit verlies tegen ADC recht kunnen zetten.
We zien jullie op 18 januari om half 3 in Aan de Bron voor de wedstrijd tegen ADC!

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken