Wedstrijdverslag D1

Wedstrijd verslag dames 1  12 okt Vc weert- Vc Limac

Afgelopen zaterdag tegen Limac gespeeld, maar eerst even een teamfoto maken hoor! Na de teamfoto gingen we beginnen met de wedstrijd. Het net opgezet en klaar voor de start.

De eerste set gaat meteen gelijk op. Met een aantal slordige fouten van ons moesten we ons meteen gaan verbeteren. Meer gejuich en na een paar goede serves van Claudia kregen we de set te pakken 25-20. En toen de volgende set;  we begonnen met een kleine achterstand maar weten onze punten te pakken en staan voor. Limac kreeg de serve, met deze serve hadden we moeite. Waardoor onze pass niet lekker liep. We werden ingehaald en Limac won deze set met 25-18.

“Kom op! We hebben nog niet verloren” zegt Claudia. En dat is zeker waar. Met onze borst vooruit naar de volgende set! Derde set begint goed, erg goede serve vanuit onze kant. We vochten en vochten voor iedere bal. Tot tikballen die nog net van de grond worden opgeraapt tot ace serves. Erg spannende rally’s ennnnnnn: 25-23 gewonnen! Yes, nu nog de vierde set!

In de vierde set hadden we weer een goed begin op een gegeven moment stonden we voor met 7 punten. We moesten tactisch denken en goed kijken wat we deden. Wat Daphne wist te vinden met een perfecte steekbal. Ook deze set verliep erg spannend, Limac had weer een pittig goede serve die wij met moeite te pakken kregen. En toen stond het 23-23, we zakten in en de tegenstander wist wat ze deden en we gaven het weg. Deze set hebben we verloren met 23-25.

En natuurlijk kwam er dan een 5e set. We wisten niet wat er gebeurde Limac verdedigde sterk en we kwamen niet meer in onze goede flow. Kort maar krachtig; deze set hebben we helaas verloren met 9-15. Eindstand: 2-3.

Op naar de volgende wedstrijd 2 november in Aan de Bron! Komen jullie allemaal kijken? Wij moeten dan tegen Tupos D1. Hopelijk tot dan!