Wedstrijdverslag D1

Wedstrijdverslag dames 1
Op zaterdag 14 december speelden we alweer de laatste wedstrijd van het jaar tegen Ledub dames 3. Na een chaotische start van de wedstrijd begonnen we de eerste set al gelijk goed. We raakten al snel op een voorsprong waardoor we de set wonnen met 25-13.
Na de overwinning van de eerste set verliep de tweede set wat moeizamer. Er zat minder energie in waardoor we zelf wat meer fouten maakten en minder scoorden. Toch wisten we de set naar onze kant te trekken en we wonnen deze met 25-23.
De derde en de vierde set verliepen soepel, er werden veel punten gemaakt met de serve. We wonnen deze allebei met 25-14 en 25-15.
Nu hebben we even een paar weken rust, onze eerste wedstrijd van het jaar spelen we uit maar op 18 januari zien we jullie graag terug om ons aan te moedigen tegen Tecona-ADC dames 3!!