Wedstrijdverslag D1

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Vc Athos weer op de planning. Na weken wachten konden we eindelijk weer laten zien wat we in huis hebben, dit jaar (helaas) in de eerste klasse.

Dit jaar niet alleen een nieuwe coach Wim maar ook een nieuwe middenaanvalster Silke. Helaas is ze nog geblesseerd dus kon ze deze wedstrijd nog niet mee doen. Silke volgende week rekenen we op je! 😉
Eenmaal naar sevenum afgereisd en 7 (grappige) filmpjes later, gingen we naar de kleedkamers en wisten we niet wat we aantroffen in de douche… het kan dat het hier misschien als normaal word gezien, maar vonden het toch maar een raar fenomeen. Even een fotootje gemaakt, omgekleed en door naar de wedstrijd.
In de eerste set werd gelijk het eerste punt gewonnen door ons. Dit voelde goed, zo het eerste punt van dit seizoen. In het begin ging het redelijk gelijk op maar rond de 10 kwamen we ruim op voorsprong. De set werd gewonnen met 25-18.
Op naar de tweede set. Deze set werd er ook goed verdedigd, vooral Fleur had ballen waarvan je dacht maar hoe dan? We liepen deze set uit waarna het op t einde toch nog spannend werd maar het toch resulteerde in een winst voor ons. We wonnen deze set met 25-22.
De derde set. Er werden hier en daar wat slordige fouten gemaakt en de pit was een beetje weg. Op het laatst wisten we het toch nog om te keren en deze set met 25-23 te winnen.
Dan de laatste set. In het begin ging het nog vrij gelijk op maar daarna kwamen ze op voorsprong. Op het laatst gaven we nog 1x alles. Er werd goed verdedigd, setupje en afmaken die bal. Langs de zijlijn stonden we als gekken te juichen, maar uiteindelijk was het net niet genoeg. We verloren deze set met 21-25.
Een 3-1 winst wat zeer zeker een goed begin van het seizoen is!
Aanstaande zaterdag 28 september om 14.30 staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen Vc Voerendaal. Dus tot zaterdag!
Dames 1

P.s. de nieuwe teamfoto komt eraan, nog even geduld…

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken