WEDSTRIJDVERSLAG D2 03/10/2020

De eerste thuiswedstrijd was daaaar!!! Na 2 weken in het verre zuiden gespeeld te hebben was het nu raak in eigen Wieërterlând en wel tegen Horn. Voorafgaand is er nog een prachtige teamfoto genomen (dat kan niet anders) waardoor we weer mooi shinen op de site en meer…. thanks fotograaf 🙂
Zonder publiek (wat toch wel raar was en het hierdoor geen echte wedstrijd leek te maken) klonk iets later dan gepland het fluitsignaal.
Vanaf het begin van de set speelden we fel, weinig eigen fouten en goed teamspel resulteerde in een mooie uitslag van 25-16 aan onze kant. Doorzetten tot aan het einde van set vier, dat was onze mindset! De andere sets verliepen minder makkelijk en fel. Dit was dan ook terug te zien in de eindstanden, maar gelukkig waren de eerste 25 punten toch voor ons; 25-19 en 25-23.
Overtuigend van 4-0 winst begonnen we aan de laatste set, maar zo overtuigend als wij waren was Horn ook van 1 puntje mee naar huis nemen. Ongelofelijk spannende set met veel matchpoints wat uiteindelijk resulteerde in 29-27 (gelukkig) voor ons.
We hebben alle puntjes in Weert kunnen houden, een prestatie waar we hoe dan ook trots op zijn voor een eerste thuiswedstrijd!!
Komt dat hopelijk snel zien in aan de bron….
Stay safe 😘
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken