Wedstrijdverslag D2

Zo, vandaag stond de eerste thuiswedstrijd van de 2e helft op t programma. HHC was de tegenstander. Uit, leden we een nipte nederlaag tegen deze ploeg;3-2. Dus thuis moest er toch wat te halen vallen.
We waren deze wedstrijd helemaal compleet én we mochten nog gebruik maken van de kwaliteiten van Isa👍.
Daarnaast zorgde de roze fles ook voor de nodige ondersteuning.
1e set gingen we van start en….helaas bood dat niet veel soeps in ’t vooruitzicht. 9-2 stonden we achter: dat beloofde geen goede afloop. Maar..ziet.. de diesel kwam op gang en in een keer gingen we volleyballen. Puntje na puntje kwamen we bij en het zelfvertrouwen groeide. Groot was het feest toen we de set ook nog eens binnen haalden: 25-18.
Set nr 2 ging eigenlijk al net zo lekker. We speelden een lekker partijtje volleybal en af en toe een slok uit de roze fles deed wonderen. Ook deze set was voor ons: 25-13.
Set nr 3 gingen we weer van start in een ietwat vernieuwde opstelling. De volle tribune incl. persoonlijke fanclub van Kelly waren er getuigen van dat ook deze set soepeltjes verliep: 25-20.
De vierde set dan maar weer… zou t lukken om 5 punten in eigen huis te houden? Volgens onze trouwe geblesseerde medespeelster Kim A zou dat dan de 2e keer zijn dit seizoen.
Daar gingen we dan ook voor.. en hoe!!!
‘T duurde niet heel lang voor ook deze set binnen was en de 5 punten in Weert bleven. 💪💪💪. Die punten waren hard nodig voor een stevige middenpositie in de 2e klasse. Missie geslaagd dus!!
Volgende week zoeken we het weer uithuizig en gaan we op bezoek in Roggel.
Deze dames staan fier bovenaan, dus ieder punt dat we weg kunnen snoepen is er eentje…🤪.
Voor deze week bedanken we Isa die de sterren van de hemel speelde💪💪👍👍. Top gedaan!