Wedstrijdverslag D2

Afgelopen zaterdag gingen we met de wagens volgeladen door een mistige wereld naar Neer. Accretos stond op ’t programma en deze dames staan fier bovenaan, dus er was werk aan de winkel. Ook deze week versterkte Isa op de midden onze gelederen. En Nienke konden we deze week niet meenemen, want die was met Ds1 op oorlogspad.

In de ijskoude tempel van de Neerse dames gingen wij met een-letterlijk en figuurlijk- “ouwe” basis van start. Eerste set ging best geleidelijk op en er lagen zeker kansen. Maar helaas kakten we ergens halverwege deze set in en gaven we alvast 1 puntje af: 25-17.

Set 2 werden er twee wissels doorgevoerd, maar dat had niet het beoogde resultaat ( aan de wissels lag het dus niet🤪). Eigenlijk gingen we ook hier weer geleidelijk op, maar eenmaal de tien gepasseerd was de koek op: 25-15.

Dan maar weer wisselen en als verrassingseffect sommigen naar een andere positie. Hoe goed de ideeën en bedoelingen ook waren: de tegenstander mepte er vrolijk op los en wij hadden geen antwoord: 25-14.

Set nr 4 dan: zouden we toch nog een puntje mee kunnen nemen???

We deden ons uiterste best, wisselden zelfs tijdens de set, maar het mocht allemaal niet baten. 25-13 was de uitslag van de vierde set en zo wonnen de dames terecht met 4-0 en konden wij met lege handen huiswaarts.

Volgende week zaterdag treden we in eigen hal aan tegen Stravoc en eenieder die van een “derby der lage landen” én volleybal houdt, is daarbij aanwezig!!

Tot volgende week!

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken