Wedstrijdverslag D2

Na een kortdurend winterstopje/carnavalsdipje/vakantiemodus waren we zaterdag jl weer te vinden in eigen hal. Al om 14.30u, maar nu wel met buren op de velden naast ons, traden we aan tegen Athos. Hekkensluiter in de stand, dus er moesten hier voor ons de broodnodige punten te halen vallen. Echter, you never know dus wij gingen er volle bak tegenaan. Omdat de terugkeer van één van onze middenvrouwen slechts van korte duur was ( ja, wij hebben twee midden-vrouwen ziek/geblesseerd) moesten wij weer een beroep doen op Silke, die gelukkig bereid was, ons uit de brand te helpen.

Eerste set verliep netjes, er werd goed gevolleybald, de tegenstander gaf nog even wat tegengas, maar uiteindelijk was t setje toch voor ons: 25-18.

Tweede set was de opstelling nagenoeg ongewijzigd en was het spelverloop zoals in de eerste set. Halverwege nog even wat vers bloed in t veld en er stond na 20 minuten weer een mooie 25-18 op t scorebord.

Derde set nog meer vers bloed in ’t veld. Ook deze set verliep vlotjes, totdat we op zeker moment toch met ons hoofd al in de kantine ( of bij de wafels van Kim P.) waren. De tegenstander kwam naderbij, maar wij wisten een greep van hen naar de setwinst, toch nog af te slaan: 25-21.  Vierde set begon onze benjamin Nienke met serveren en zij maakten daar meteen een persoonlijke zegetocht van. Met maar liefst 9 sprong-services dreef ze de dames uit Sevenum tot wanhoop en onze bank en het publiek tot gekte🤪. Dat was lekker beginnen met een 9-0 voorsprong; dit mochten we niet meer uit handen geven. En dat deden we ook niet. De Sevenumse dames mochten er nog even aan ruiken, maar uiteindelijk bleef ook de vierde set en daarmee het 5de punt in Weert: 25-14.

Eindelijk weer een keer winst en dat gingen we direct vieren met de zelfgebakken wafels van Kim P die ze in allerlei variaties bruin had gebakken voor ons😋.

Volgende week gaan we quizzen in t Weerter land. Maar de 21e zijn we er weer bij in eigen hal. Weer op onze “gewone” tijd; 16.30u. Dan moeten we tegen Kessel. Zij staan twee plaatsen boven ons, maar we moeten toch proberen wat puntjes te pakken.

BE THERE..💪💪

Groeten van dames 2


Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken