WEDSTRIJDVERSLAG D2 19/09/2020

Wedstrijdverslag Ds 2- Jokers Vc Ds2

Zo, na een half jaartje rust, corona en reinheid begonnen wij vandaag 19 september weer aan een nieuw competitie-seizoen.
Sanne, Nienke en Flore hebben ons verlaten (waren wij soms niet aardig genoeg?). Maar daarvoor in de plaats kregen we Valerie, Suzan, Evie , Maud en Isa terug.
Onze eerste opdracht dit seizoen was de corona-maatregelen van de tegenstander uit het hoofd leren en toen we die eenmaal kenden togen we met drie wagens, via Linne, naar de Heeg in Maastricht om een potje te ballen tegen de Jokers. Er werd nog snel een 1,5-mtr selfie gemaakt in het kleedlokaal en toen snel de bloedhete hal in. De tegenstander was een wat jonger team die er wel zin in hadden; net als wij.
1e setje ging lekker gelijk op en er werd een mooi potje volleybal gespeeld. Uiteindelijk trokken we aan het kortste eind met 28-26.
2e set wat wisselingen, want de oude-van-dagen moeten op tijd rusten. Het spel was een beetje rommelig en we konden elkaar vaker niet vinden. Daar profiteerde de tegenstander van: 25-18.
3e set dan maar kei-hard aan de bak, want er moet toch zeker een puntje mee naar Weert. Er werd weer hard geknokt voor ieder punt en de stand ging wederom gelijk op, maar niet in ons voordeel; 25-23.
Laatste setje dan: zou ’t lukken om het laatste punt mee te sjoepen??
Helaas..ook deze set gaven we af met 25-22. 0 punten dus mee naar Weert.
Maar wel de boetepot flink gespekt en we waren  niet helemaal ontevreden.

Volgende week moeten we weer uit. Dan mogen we in Nuth onze kunsten gaan vertonen. 💪

Groeten van Ds2

Nagekomen bericht voor wedstrijdverslag Ds2.

Na eigen werk nog eens bestudeerd te hebben en na wat tips van hier en daar realiseerde ik me dat ik ben vergeten te benoemen dat Ds2 dit jaar ook nog afscheid heeft moeten nemen van de “Kimmetjes” !!
Hoe kon ik ze vergeten……????
Kim A: degene die er bij waren zullen het nooit vergeten: in een van de eerste wedstrijden vorig jaar ging Kim zo genadeloos hard onderuit en dat had grote gevolgen voor haar voet ( en haar volleycarriere 2019-2020). Maar trouw bezocht ze haast iedere wedstrijd en net toen corona ons allen de das omdeed stond zij op het punt haar rentree te maken. Dat mag ze nu doen in komend seizoen😉.
En dan Kim P, alias “het keelgeluidje”…. menig tegenstander, en soms ook eigen teamlid, moest na een wedstrijd tegen of met de bloedfanatieke Kim een, al dan niet tijdelijk, hoorapparaat. Djuu wat had die meid een geluidje. Maar het hielp ons ook vaak naar de overwinning, al was t maar van 1 set😉. Ook Kim vertoont haar kunsten komend seizoen in een andere team.

Wij wensen beide Kimmetjes veel succes en bij deze een eervolle vermelding en “Mea Culpa”…..