Wedstrijdverslag D2

 

Welkom bij het laaaaaaangste verslag voor de kortste sets ever. Vandaag 26 oktober waren de dames van NVC bij ons te gast tegenover een team in de mix. Vera, Silke en Valerie bedankt voor jullie eerste hulp bij blessures en ander volleyballeed!
Eerste set was dus even aftasten met onze jeugdige speelsters die vandaag hun skills kunnen showen. NVC kwam deze set niet verder dan 8 punten door goede service druk aan onze zijde. Hierdoor kreeg de bank niet eens de kans mooie actie foto’s  te maken, het punt was vaak al gevallen voor er een aanval kwam????!De set voor de jonkies. We gingen all in????. Na een uitloper tot 1-10 moesten we toch het volgende vertellen “Dorthe het is  wel een teamsport!” Maar hé top aanvallen en lekker bezig. En ook Kelly moesten we bij de les houden “Kelly volgens mij mag je eindelijk”. Heel even stress met een inkakkertje tot 6-12, maar de aandacht weer bij de pass  en de markt lag weer open. Met een eindstand van 10-25 in minder dan 15 min. voor ons een snelle degelijke set.

De derde set waren even een beetje afgeleid waardoor we wat moeizaam  startten en zelfs 9-3 achter kwamen. Team enkeltje d2???? aan de kant dacht  “wat zijn we in vredesnaam aan het doen!?!?!?” . Het antwoord kwam gelukkig snel met het terug oppakken van ons eigen spelletje en opnieuw  sterke services. Het bleef echter hard werken dus een time out bij 9-15 was bittere noodzaak. Onze hoop Dorthe werd er weer ingewisseld wat de  energie en druk terugbracht. Terug naar 14-18. Hard werken werd beloond met 19-18 er voorbij. Spannende apotheose 21-21. Met 25-21 toch nog voor ons.

De coach van NVC wilde ons afleiden maar gelukkig hadden we, zoals altijd,  de ultieme focus ????  Behalve in onze eigen service dan weer. Set 4 en een paar knalballen verder “Dorthe, let op je knie  hè ” en Fleur gaat het verlossende woord in het veld geven????.  Toch maakten we het niet meer spannend en ook deze set bleef in Weert met 25-12. Een plaatsje omhoog in de ranking volgende week komen  onze stars???? om 16:30 weer in actie tegen Revoc thoees in Aan de Bron.

PS.Twee euro in de pot op conto van  Angelique voor  fout uit roepen terwijl die in was.
PS 2. Dank aan de enorme opkomst supporters????!

Met sportieve groet,
Flore Snellen
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken