Wedstrijdverslag D2

Afgelopen zaterdag togen wij zonder coach, maar met 3 auto’s, 2 reserve- coaches én een last-minute geregelde wissel naar Sevenum. Jawel, hét Sevenum van Toverland, de Schatberg, ABC-RESTAURANT. Maar daar moesten wij allemaal niet zijn; wij gingen op bezoek bij Athos in de Sevenumse sporthal om wat punten te verzamelen.

Na enige lichte paniek vanwege een vergeten spelerskaart en geen ID-bewijs ( wat later toch gewoon in de tas bleek te zitten) konden we een kwartiertje later dan gepland van start. Wij staan dit seizoen inmiddels bekend om onze variatie en iedere week is het dan ook weer een verrassing in welke samenstelling  we ten strijde trekken. De eerste set begonnen wij met Nienke als buitenaanvaller (ipv set-up), Kim P naar de midden (ipv diagonaal) en ook Sandra wilde haar kunsten weer eens vertonen (ipv “banken”). Anneke, Kelly, Angelique en Fleur waren de constanten ( in de opstelling dan). We gingen voortvarend van start en deze set was ook zo gespeeld, waarbij we de tegenstander ook nog wat punten gunden: 15-25.

We vonden dit toch wat teveel punten en spraken af dat we in set nr 2 ze niet meer zo ver wilden laten komen en ja hoor, dat lukte: 13-25.

Set nr 3 dan: Chaima maakte haar entree in ons team en deed dat werkelijk fantastisch. Het verloop van de derde set was ook zeker haar niet aan te rekenen, maar het was werkelijk dramatisch. We keken al heel snel tegen een achterstand aan en die viel ook niet meer in te halen. De tegenstander kwam steeds beter in het spel en we moesten met lede ogen aanzien dat zij deze set binne haalden: 25-20. Dan de opstelling eerste set weer en deze set MOETEN we pakken. Maar ook nu ging het erg moeizaam. Het was een traag spel, daar waar we sneller hadden moeten spelen. De schwung was eruit. Gelukkig hadden wij de langste adem en haalden dit punt toch nog binnen:20-25. Zo gaan er 4 punten mee naar Weert en lieten wij 1 punt achter in Sevenum.

Volgende week spelen we weer in eigen hal: 16.30u gaan wij de Arena weer in en dit keer is Peelpush de klos(of niet😝).

Groeten van Ds2

Ps: dank aan Flore en Kim A voor het coachen.

Ps: heeeeeeeel grote dank aan Chaima die zich van haar beste kant heeft laten zien in deze wedstrijd. Top💪👍

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken