Wedstrijdverslag D2

16 november de dag van… Een dorpsfeestje in Meijel 😁 helaas moesten de dames van het 5de van peelpush eerst heeeeeelemaal naar ons prachtige Weert afreizen voor een potje volley.
Pfoe een strijd op het heetst van de snede want wanneer er een feestje is kom je liefst op tijd natuurlijk. Alleen moet je dat dan wel even lief vragen ☑️ en proberen te glimlachen❎. Wijzelf komen het liefst alvast om 2:30 met opblaasmicrofoon, stereo en een petje op🎶.
Kortom goed opgewarmd🔥 voor deze pittige pot knalde we door de eerste set. Deze trokken we met 25-23 naar ons toe. Lag vast aan de nethoogte want ook de tweede set was redelijk vlot voor ons, 25-14. Service druk, hard werken in de verdediging en het afdwingen van geluk waren doorslaggevend.
Toen brak helaas onze welbekende 3de set aan🙄. De energie gleed het veld uit na een noodzakelijke en een wenselijke wissel. Werken deden we maar het was niet genoeg om dat geluk af te blijven dwingen. Set 3 ging met 24-26 naar Peelpush.
Op naar de laatste dan maar. Wisselen mocht niet baten, het was op. Paniek, spanning en domme eigen fouten namen het over🤦. De rollen omgedraaid met 14-25. Allez dan die 5de ook maar… Had er iemand nog iets te doen vanavond???
Na wat geroddel over de scheids want ja”als ie uit is, is ie niet in” aan dezelfde kant van start. Daar gingen we hoor, met hervonden energie deden we de nieuwe yell “1,2,3, dacht het nie(zonder t voorde rijm)!!!” Eer aan. Vanuit onze tenen kwamen strakke services en rake klappen in de aanval🦸‍♀️. Nog heel even spannend maken maar uiteindelijk met 15-13 eindelijk een gewonnen Vijfsetter. Waar is dat feestje? Hierrrrr in Weert is dat feestje!!!🎉🎉🎉
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken