Wedstrijdverslag D2

Na ons verlies vorige week in Stramproy togen we deze week weer vol goede moed en zonder onze zieke coach (gelukkig hadden we reserve coach Kim bij) naar Kessel.

We hadden Simone nog kunnen ritselen om ons te versterken. En die wilde toch wel graag een wedstrijd winnen vandaag ( haar eigen wedstrijd ging verloren met 4-0).
Na een klein uitloopje van de wedstrijd voor ons en nadat we hadden ingespeeld gingen we van start in de eerste set. Oeps, al snel keken we tegen een achterstand aan. We vochten ons nog terug, maar de tegenstander pakte de eerste set: 25-18.
In de tweede set wisselde we twee man en dat waren goede wissels want al snel keek de tegenstander nu tegen een achterstand aan van 10-1. Echter, toen we eenmaal die voorsprong hadden bereikt vielen we in slaap en trokken de dames uit Kessel de stand gelijk!! Er viel aan hun kant een meid nog geblesseerd uit en wij hadden even een déjà vu naar de blessure van Kim A.
Wij waren blijkbaar meer onder de indruk van deze uitvalbeurt dan zij, want nadat we lange tijd nog gelijk opgingen trokken zij aan ’t langste eind:25-23.
Set nr 3: we voerden weer wat magische wissels toe, en volleybalden dat ’t ’n lieve lust was, maar het mocht ook deze set niet baten. Teveel eigen fouten aan onze kant zorgden voor het 3e punt aan de kant van Kessel; 25-18.
Zou er dan toch nog één puntje mee naar Weert gaan. Wij hoopten vurig van wel en deden ook onze enorme best in de 4e set maar de frustratie en de eigen fouten waren te groot;25-19. En zo dropen wij teleurgesteld én puntloos terug naar Weert.
Volgende week treden we in eigen huis aan tegen onze buren Fortutas.
Komt ons zien en aanmoedigen want wij kunnen de puntjes goed gebruiken💪.