Wedstrijdverslag D2

Na het debacle van vorige week tegen Kessel, bereidden we ons deze week, enigszins gespannen, voor op de wedstrijd tegen de buren uit Nederweert.

Tijdens het inspelen zagen wij aan de andere kant van het net een jong en energiek team, maar gelukkig zijn wij dat ook nog😜 ( althans, de meesten dan).

Onze gasten hadden er zin in, maar we moesten de start van de wedstrijd toch nog heel even uitstellen, want onze scheids en teller waren bezig met een klinkende overwinning op de buren aan de andere kant ( Stravoc). Uiteindelijk viel de vertraging mee en begonnen we 10 minuten later dan gepland aan de wedstrijd.

Moeke Pepels versterkte deze week het team van haar dochter en liet met een killig blok meteen even zien dat ze nog prima mee kan in de 2e klasse! Ja je leest het goed; we kwamen lekker op stoom. Er werd goed verdedigd, aangevallen; kortom lekker samengewerkt en al snel prijkte er een 25-17 op het scorebord.

YEAH!!! Wij waren blij, want sinds een tijdje was dit de eerste set die weer weer eens wonnen.

Even vrolijk gingen we verder met de tweede set, uiteraard op onze hoede, want de wedstrijd was nog niet binnen. Maar ook deze set waren wij lekker op dreef en werd er goed en gezellig gevolleybald. Iedereen was blij en tevree, want aan het einde van de set stond het 25-15.

Derde set begon ons zelfvertrouwen te groeien en weer lukte bijna alles. De goede swung zat er in en dat vertaalde zich ook weer in de uitslag:25-16. Wij waren tevreden: De wedstrijd was in ieder geval gewonnen en 5 punten zouden nu natuurlijk mooi zijn. Echter, om een of andere reden besloten we om in set 4 niet meer te volleyballen, maar te volleyklooien. Dat leidde ertoe dat we al snel tegen een aanzienlijke achterstand aankeken. Twee time-outs en een wissel later liepen we de achterstand nog heel knap in, maar het was helaas niet meer voldoende en onze Nederweertse gasten namen toch nog ’n punt mee naar huis:21-25.

De overwinning smaakte niet minder zoet en tevreden en voldaan gingen we met 4 punten douchen.

Volgende week zijn we wéér in eigen hal en dan is VC Hero onze gast. Wij gaan dan proberen om weer zo’n stunt uit te halen, zodat we met een stevige middenpositie in de ranking kunnen gaan genieten van de kerstdis en de oliebollen.

Wij kunnen alle aanmoedigingen gebruiken, dus wees welkom 14 december om 16.30u!

Groeten van dames 2

Ps: Nicole (Moeke): bedankt dat je ons uit de brand wilde helpen. Fantastisch gedaan👍.