Wedstrijdverslag D2

Deze laatste wedstrijddag van het jaar traden wij aan tegen VcHero in ons eigen thuishonk. De punten die hier te verdienen vielen konden we ook wel gebruiken, dus we waren erop gebrand om te winnen. Simone van Ds3 versterkte weer onze gelederen op de midden en zo trokken we met een brede selectie ten strijde.
Eerste set ging lekker van start en we gingen een beetje gelijk op. Aan het eind van set werd ’t zelfs nog spannend maar uiteindelijk trok Hero aan ’t langste eind:23-25.
Tweede set zetten we een wissel in voor vers bloed in het veld en begonnen we vol goede moed aan deze set. En even leek dat goed te gaan. We kwamen zelfs op flinke voorsprong. Dat mag je dan toch niet meer uit handen geven??? Jawel, ons lukte dat prima en onze gasten sleepten punt nr 2 binnen: 19-25. Aij….
Derde set keken we al snel tegen een achterstand aan. De tegenstander kreeg meer zelfvertrouwen en wij steeds minder.
Dat zag je ook terug in de eindstand van deze set:13-25.
Weten we dan toch nog 1 puntje in Weert te houden? Heel lang leek ’t erop van wel: we stonden zelfs 6 punten voor. Wat we daarna hebben gedaan is een raadsel, maar zeker is dat we ook deze set verloren:21-25. Dat betekent dus een 4-0 verlies en een bittere pil te slikken, daar we stiekem toch gehoopt hadden op een paar punten.Helaas…het is niet anders. Voor de tussenstand in het klassement betekent het dat we 8e staan. Eigenlijk wat te laag, maar in ieder geval niet in de gevarenzone. Wij gaan even op Kerstreces ( en onze zonden overdenken).
En dan zijn er in het nieuwe jaar ook weer nieuwe rondes en nieuwe kansen die wij zeker aan gaan grijpen. 11 januari begint voor ons de tweede helft en de aftrap is in Neerkant. Onze eerste thuiswedstrijd is op 18 januari om 16.30u en dan is Horn de klos ( hopen we😜).
Voor al onze fans: een zalig Kerstfeest en een gelukkig, gezond en sportief 2020! 🎄🥂