Wedstrijdverslag D2

Wedstrijdverslag tegen Neerkant Ds2

Na een lange winterstop waren de oliebollen en de kerstdis er weer vanaf getraind, de spiertjes weer soepel en de messen weer geslepen.
Neerkant was ons eerste slachtoffer en we togen er dan ook met maar liefst 3 auto’s naar toe. In ons midden hadden wij eindelijk Sanne weer terug die na een dikke 9 maanden de stoute volleybalschoenen ook weer aan had getrokken.
Voor de wedstrijd, in het kleedlokaal verscheen er last-minute nog een uitnodiging voor een boerenbruiloft op het mobiele schermpje van één van ons, dus was het zaak dat het klusje snel geklaard werd. In een über-koude en kleine zaal begonnen we de eerste set gedreven. De set ging gelijk op, maar uiteindelijk trokken wij aan het langste eind en sleepte het eerste punt binnen: 19-25.
Set nr 2: inmiddels een beetje opgewarmd en gewend aan een klein zaaltje. Je zou denken dat t n piece of cake zou zijn. Maar helaas…wij deden vanalles in het veld, behalve volleyballen. Wij waren allen de kluts kwijt en gaven deze set af: 25-20.
De kluts vonden wij ook in set nr 3 niet terug. Er waren teveel eigen fouten en het geluk was niet met ons. Ook deze set gaven we nipt af: 26-24. Enige positieve aan deze set was het kratje bier wat we verdiend hebben, doordat een niet nader te noemen persoon uit ons team het presteerde om onder t net door te serveren.
Nondeju, een 5-setter kwam eigenlijk niet uit vanwege de bruiloft die nog bezocht moest worden, maar goed als het dan niet anders kan…
Eerst de 4e set maar eens. Het was een beetje prutsen hier en een beetje prutsen daar, maar zie wie daar op de midden stond te shinen🤩🤩: Sanne…. het ene balletje na het andere ging keurig naar de grond en of dat nu aanstekelijk werkte voor de rest weet geen mens, maar feit is dat vanaf dat moment de lichtjes in meerdere hoofden weer aan gingen en we deden waarvoor we gekomen waren; jawel..volleyballen. De set was dan ook verdiend voor ons; 14-25!
Set nr 5 ging het zelfvertrouwen niet meer weg en de haast was groot. Binnen 10 minuten stond er 6-15 op het scorebord en daarmee gingen er toch nog 3 punten (en huiswerk) mee naar Weert.

Anyway: de kop van de tweede helft is eraf en we gaan door, zoals we ge-eindigd zijn: vol zelfspot…uh…vertrouwen.
Volgende week bouwen we weer feest in eigen hal: 16.30u vertonen wij onze kunsten tegen HHC. Komt dat zien…….

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken