WEDSTRIJDVERSLAG D4 03/10/2020

Op 3 oktober was het dan zover, onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Asterix D3.

Maar allereerst werden wij professioneel op de foto gezet door Natasja. Dus haren in de plooi, shirtjes netjes en een smile op het gezicht en zo was daar onze teamfoto. We maakten daarna met z’n achten nog een extra foto met in ons achterhoofd de 2 zwangere afwezigen in ons team. Later in het seizoen hopen wij volledig met z’n 10en op de foto te kunnen….en dan zijn er 2 potentiële nieuwe leden bij gekomen .
Gelukkig waren alle 8 aanwezigen ook weer volledig inzetbaar. En aangezien wij op vele plekken inzetbaar zijn, konden we allemaal evenveel spelen. Toch was het raar met een lege tribune, hier en daar een teambegeleider (lees chauffeur) op een stoel en zelf zorgen dat je 1,5 meter van je mede wissel uit elkaar staat. Aanwijzingen op een rustige manier doorgeven en alle gezellige liedjes en yells laten we maar achterwege. Het is aanpassen maar te doen en zo kunnen we blijven spelen.
In de eerste set sloegen we te veel op de verdedigers en liet de service het een beetje afweten, daarom keken we tegen een 10-18 achterstand aan, met 22-22 zorgden we toch weer voor spanning. Gelukkig konden we de set met 26-24 binnenslepen.
We maakten beter gebruik van het midden gat in de tweede set en liepen weer lekker uit. Het werd helaas 12-12, maar daarna drukten we op het turbo knopje en wonnen we met 25-15 toch nog gemakkelijk de set.
We wilden doordrukken en niet weer zo’n beruchte onzekere derde set spelen. Met al onze ervaring en goed opletten aan het net, werd het veel jongere team aan de andere kant netjes op achterstand gehouden 20-12 en we stoomden gestaag door naar 25-14.
De vierde set was helaas deze keer de mindere. Ook al kwamen we terug van een achterstand 13-16, met te veel slordigheden gaven we deze set weg: 24-26.
Wij zijn natuurlijk blij dat er 4 punten in Weert bleven, zodat we nu netjes in het midden van de poule staan. Volgende week gaan wij naar Grashoek om daar tegen de gedeelde koploper te spelen.

 

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken