WEDSTRIJDVERSLAG D4 10/10/2020

Afgelopen week zorgde Danielle vL dat onze supportersschare uitgebreid werd met een lief mannetje genaamd Siem. Ondertussen zorgt Linda ervoor dat de verdere uitbreiding goed groeit en Kristel T had vandaag andere noodzakelijke bezigheden. Via de app leverden zij drieën mentale steun voor onze wedstrijd op zaterdag 10 oktober in Grashoek, die wij dan ook met 7 personen begonnen.

De gemiddelde leeftijd van de tegenstander was deze keer veel meer gelijk aan die van ons, het zaaltje was knus en dat resulteerde in een spannende, gelijk opgaande wedstrijd. We hadden een kleinigheidje voor scheidsrechter en teller bij ons in het kader van de “week van de scheidsrechter” en dat werd zeker op prijs gesteld.
De eerste set een goede verdediging en mooi geplaatste ballen van Danielle. Kristel B tikte de ballen lekker tegen de lijn aan en met 22-25 sleepten we de eerste set binnen.
In de tweede set liepen we tegen een achterstand aan 13-7, we hadden te weinig antwoord op de prikbal in ons middengat en ondanks dat Ashley en Andrea de ballen achterin sloegen, kwam er bijna altijd een antwoord van Grashoek door hun goed opgestelde verdediging. Met 25-16 helaas dan ook setverlies.
Gelukkig draaide we het meteen om in de derde set. We bouwden een voorsprong op van 6-10. Nicole kon lekker aanvallen op de set-ups van Rita en met servicedruk van Ashley en Andrea bleven we de punten binnen halen. Helaas moest Kristel B met een blessure aan haar kuit naar de kant. Dit resulteerde in een dansje van Danielle en Sandra die hun posities in het veld omdraaide, om zo op een iets meer vertrouwde posities te knokken voor setwinst. Dit lukte ons ook met 21-25.
Sandra mocht in de vierde set vanuit midden beginnen en met 14-13 deden we het best goed met ons 6-en. De time-outs werden gebruikt om de tegenstander te ontregelen, maar dat werkte niet voldoende. Helaas was met 25-22 de set voor Grashoek.
De vijfde set verdiende geen schoonheidsprijs. Alles was een tandje minder en met te veel servicefouten en een slechte pass trokken we met 15-8 aan het kortste eind.
We eindigden dus met 6-en en met een wisseling van chauffeurs in 1 auto namen we toch 2 punten tegen de gedeelde koploper mee naar huis.
Als we mogen blijven volleyballen spelen we de volgende keer in Liessel tegen Livoc D3.