Wedstrijdverslag D4

Zaterdag 25 januari kwam Olympia D6 op bezoek. Door allerlei omstandigheden hadden wij Dagmar vanuit D5 hard nodig zodat we met z’n zessen aan de wedstrijd konden beginnen. Groot voordeel was dat het meedoen van Dagmar resulteerde in veel meer publiek, ze draaiden zelfs 2 “shifts”. Als we daar de rest van ons vaste publiek bij tellen en een eenling van de tegenstander was de tribune toch redelijk gevuld. Wij willen Dagmar hartelijk danken voor het meedoen en onderstaand verslag mag zij vergeten, want ze speelde een prima wedstrijd in een voor haar onbekend team.
Helaas hadden wij het publiek een betere wedstrijd willen voorschotelen. De conclusie in de kantine was toch dat de stoom uit onze oren kwam, het schaamrood op de kaken stond en we deze verliespartij heel snel willen vergeten en nu al nadenken over de revanche in Panningen.
Want als je 104 punten haalt, de tegenstander er 83 maakt en je 2 sets met 25-8 en 25-10 wint, dan mag het niet zo zijn dat je de wedstrijd verliest.
Tuurlijk “excuses” genoeg: niet afmaken, er was een interim set-upper, te veel eigen fouten, minder servicedruk op cruciale momenten en te weinig aanval. In het kader van: als we gaan…………dan gaan we met z’n allen, nemen we dit verlies collectief (als Dames 4) en om toch positief af te sluiten hopen wij op een veel beter resultaat, maar vooral een betere wedstrijd als we volgende week op bezoek gaan in Stramproy bij Stravoc D5.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken