WEDSTRIJDVERSLAG D4 19/09/2020

We begonnen met 12 bij de eerste indeling.

Toen waren het er nog maar 10 door omstandigheden.
Door heugelijke zwangerschappen werden het er 8 die begonnen aan het nieuwe seizoen
En dan is er ook nog iets als een welverdiende vakantie en een vervelende blessure en zo bleven er nog 6 over.
Gelukkig kon er nog 1 iemand ingehuurd worden.
Het lijkt bijna een wiskundige berekening, we vertrokken dus met 7 op zaterdag 19 september naar Meijel voor de wedstrijd tegen Peelpush D7.
Het is even wennen met de nieuwe richtlijnen, wat mag wel of niet: juichen, klappen, zingen, punten vieren, maar we waren allemaal blij dat we weer het veld in mochten.
We begonnen een beetje onwennig en Rita kon meteen haar conditie testen omdat de passes nog niet secuur waren. Ingehuurde Manon begon op de diagonaal. Twee voordelen: de gemiddelde leeftijd van ons team ging met sprongen naar beneden en ze zorgde ervoor dat er zo min mogelijk ballen in het middengat vielen. Gaandeweg de set zorgden de goede services van Ashley en de geplaatste ballen van Nicole ervoor dat we weer op gelijke hoogte kwamen, maar met 2 ongelukkige misverstanden werd het 25-23.
In de tweede set pakten we een voorsprong, Andrea rolde de ballen op van de grond. Zodoende kon Kristel T lekker aanvallen op buiten en wist Kristel B vanuit midden ook de bal in het gat te leggen. Er was voldoende inzet maar toch lieten we Peelpush terug komen, de 25-21 was niet het gewenste resultaat.
Dezelfde uitslag verscheen in set 3, gevochten maar weer verloren. De servicedruk was niet hoog genoeg en te weinig eigen aanval.
De puf was eruit in de vierde set, we gaven te veel cadeautjes weg en met 25-13 willen we die snel vergeten.
Dus we moeten nog ff wachten op onze eerste punten. Maar zoals we altijd zeggen en om toch positief te eindigen: thuis pakken we ze.

 

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken