Wedstrijdverslag D4

Zaterdag 5 oktober kwamen de buren van Fortutas D2 uit Nederweert op bezoek. We hadden een kleinigheidje om scheidsrechter en teller te bedanken in het kader van “de week van de scheidsrechter”. Voor een goed gevulde tribune begonnen we met ons uitgedunde 7 vrouw sterke team aan de wedstrijd. Soms lag het aan de pass, dan aan de serve, een mindere set-up of een niet gescoorde aanval. De eerste 2 sets gingen verloren met 18-25. Gelukkig ging het in de derde set beter en die hadden we eigenlijk moeten winnen. Zijn we te lief, hebben we meer wissels nodig, is het de leeftijd? Feit is dat de setstanden 22-25 en 15-25 ervoor zorgden dat we geen punten in Weert hielden. Volgende week in Roggel gaan wij voor nieuwe kansen tegen Accretos D5.