WEDSTRIJDVERSLAG D4 26/09/2020

Zaterdag 26 september reden wij met z’n achten naar America alwaar de wedstrijd tegen Trivia D6 op het programma stond. We hadden gelezen dat we niet mochten douchen…..oeps! De tactiek was eerst om met een wiskundige verdeling van het veld er voor zorgen dat we zo min mogelijk moesten lopen, maar we besloten uiteindelijk om voldoende deo mee te nemen en op de terugweg de ramen open te zetten.

Het was een klein zaaltje en in de eerste set moesten we even warmdraaien, 4-0 achter was niet echt een lekker begin. In de dubbele cijfers stonden we gelukkig weer gelijk, mede door de goede service van Ashley en konden we lekker aanvallen op de set-ups van Rita. Ondanks het lange blok tegenover Kristel B wist zij positie 1 weer te vinden. Op 25-26 dachten we de set binnen te hebben met een lepe korte serve, maar een tegenstandster had net een te grote schoenmaat, zodat de bal nog omhoog ging. Gelukkig wonnen we de set iets later toch met 26-28.
In de tweede set draaiden we de rollen om en kwamen we 0-4 voor. Een fijne basis voor een prima set waarin vooral het dansje van Kristel T bij een door haar geslagen ace opviel. Danielle liet zien dat zelfs bij het missen van een training, de verdediging op routine gaat. De rug van Ashley zorgde ervoor dat zij samen met Sandra vanaf de bank ons met mentale steun, rustig uitgesproken aanwijzingen en zachte klap geluiden naar een 9-25 setwinst stuurde.
De derde set begonnen we voortvarend, Andrea vloog in de bal en mepte er lekker op los, wij waren blij met 6-13 op het scorebord. Helaas kregen we later last van de beruchte dip in ons eigen spel en lieten we de tegenstander terugkomen naar 17-17. Het kon nog erger en de dip in de dip zorgde zelfs voor 25-23.
Set vier was er weer zo een waar we het niet te veel over willen hebben. Het leek of we er zelf niet meer in geloofden en dat resulteerde in een 25-17 stand.
Gelukkig vonden we in de vijfde set de motivatie weer om voor de winst te gaan. De servicedruk ging weer omhoog en Nicole plaatste een paar ballen tussen pos 1 en 2, met 3-8 wisselden we van speelhelft. Sandra kon in deze korte set eens testen of de knie en vingers weer mee wilde werken. Ook al probeerde de tegenstander met verschillende wissels om het tij te keren, wij waren vastbesloten om er met de winst vandoor te gaan. Dat lukte ook met 8-15. Zodat we 3 punten mee naar Weert konden nemen.
Nog een meevaller was dat we toch van de douches gebruik mochten maken…..op 1,5 meter afstand en met 2 werkende douches maakten we daar een lopende band team effort van. Eentje onder de douche, daarna inzepen, ondertussen een ander onder de druppels zodat daarna de ander kon afspoelen enzovoort. Die tas met reserve spullen kwam weer goed van pas, met extra sokken, een fluitje en knielappen valt niks af te drogen maar 2 extra handdoeken vonden gretig aftrek. Zo konden de deobussen in de tas blijven en hoefde we geen kou te lijden op weg naar huis.
Volgende week spelen we om 16.30 uur onze eerste thuiswedstrijd tegen Asterix D3. Wij hopen dan ook weer punten te pakken en hopelijk kan het publiek op 1,5 meter van elkaar daarvan meegenieten.

 

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken