Wedstrijdverslag D4

Met een 2-tal tellende buitenlandse vloot auto’s reden wij met z’n 7-en naar Herten voor de wedstrijd tegen VC Hero D3. Wij waanden ons in de ene auto in een vliegtuig, qua grootte van het kofferruim, de lampjes in de deuren en als extraatje het panorama dak. Een dergelijke luxe was er ook in de andere 1 dag oude auto….zo chique waren we nog nooit vervoerd.
Het leek wel een dagje Herten voor VC Weert. De C3 was al in het kleedlokaal, zij konden helaas geen punten meenemen vertelde ze, maar leefde keurig het doucheprotocol na (hulde daarvoor) en hadden “plezier” met een spin onder de douche.
Toen wij omgekleed waren en in de zaal was D6 nog bezig met hun wedstrijd. Er werd daar vanaf de bank gevraagd om hen te helpen om een punt te pakken. Dus haalden wij al voor onze wedstrijd ons arsenaal aan aanmoedigingen/yells en liedjes te voorschijn. Het hielp in combinatie met goed spel van hen en dat ene punt was binnen.
Wij zelf hadden last van een slow start, 8 punten achter en een energie dip. Door het foutenniveau omlaag te brengen, kwamen we langzaam dichterbij. Het enthousiasme level werd hoger en we haalden bij, toch liep VC Hero daarna weer wat weg. We bleven erin geloven en door een goede servicereeks kwam de druk aan de andere kant te liggen. Knap pakte we de set met 23-25. We gingen meteen door in de tweede set. Het liep beter, aanvallen scoorden, bekeken tikballen en een stabiele serve zorgden voor 13-25. Iets meer moeite in de derde set. Heel gezapig lagen we steeds een puntje voor en met een eindsprintje werd het 22-25. We wilden nu geen punten morsen en werkten voor elk punt. Het was soms wat rommelig maar we vonden de gaten en met 15-25 namen we 5 punten mee naar Weert.
Helaas konden we H1 die na ons speelden niet aanmoedigen ivm andere bezigheden. De heren moesten helaas terug naar Weert zonder punten maar gelukkig wel met onze spelerskaarten. Waarvoor dank! Op onze weg naar huis genoten we van een privé cd concert van één van onze speelsters uit de speakers. Zo ontdekten wij tijdens het toeristische rondje Roermond (hoeveel gele borden kun je plaatsen langs een weg) toch nog een “verborgen talent”. Tevreden gaan wij maandag weer trainen voor de komende wedstrijd in Ell tegen onze “vriendinnen” van Bach D2, die vrijdag al hun sportieve plicht deden om met 4-0 van Maasdal te winnen.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken