Wedstrijdverslag D4

We kunnen heel subtiel beginnen maar dat doen we niet. Als de chauffeur aan de rechterkant van de auto instapt dan past de sleutel nergens. De andere passagiers dachten al dat er een andere auto in het spel was of er iemand kleurenblind was: rood/zwart, maar nee het was een gevalletje links/rechts. We namen aan het begin van de wedstrijd daarom Kristel B maar aan de hand mee naar de goede kant van het veld. In de andere auto was het gezellig met z’n 3en op de achterbank en dan zijn het gaatje en gleufje niet zo makkelijk gevonden. We lachten wat af zo en de buikspieren waren weer voldoende getraind. Afijn, de toon was weer gezet op weg naar Horn voor de wedstrijd tegen HHC D6.

In de kleedkamer ging het gewoon door…waar zijn mijn knie beschermers?. Ja lastig te zien hè met zwarte sokken Sandra….ze zaten gewoon waar ze moesten zitten.
In de eerste set hadden we een langzame start, er moest een kleine achterstand omgezet worden. Nicole vond het gat op positie 1 en Daniëlle vL speelde slimme geplaatste ballen. Het resulteerde in 17-25.
Het was een gezapige wedstrijd, we legde de druk bij de tegenstander door de service en gevarieerde set-ups van Rita. Daniëlle B gebruikte haar uitschuifbare “go go gadget” armen om ballen te verdedigen en Ashley liep bijna tegen een muur aan om een bal te redden. Weer een punt door een 15-25 stand.
De K2 serviceshow werd opgevoerd, Kristel T serveerde 6x achter elkaar en Kristel B 10 keer dus een makkelijke 3e setwinst van 10-25
Sandra zorgde voor de mentale ondersteuning vanaf de bank door een lichamelijk kwaaltje en bij het draaien van de bordjes door de tellers riep zij enthousiast” 1-3-5……..en 10, want de 20 was nog niet bereikt. Wel gingen we goed door. Andrea maakte de nodige punten en daarom zou het fijn zijn als ze er volgende week ook weer bij zou zijn, maar dat zei haar man ook, omdat ze een paar dagen “internationaal” gaat. Wordt vervolgd. Hoewel we HHC te veel punten lieten maken was ook de vierde set voor ons met 20-25. Dus vijf punten binnen en de douche weer verdiend. D6 was ook in het kleedlokaal en zij leenden nog wat schone shirts uit onze tas om allemaal aan de wedstrijd te kunnen beginnen. We zagen later dat zij knap twee punten meenamen naar Weert. In Weert aangekomen moesten we buiten napraten met een gedeelte van D2 omdat de kantine net dicht ging. Volgende week spelen we thuis tegen Bravo D3
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken