Wedstrijdverslag D4

Met “late vakantiegangers” binnen de gelederen van ons team en terwijl onze grote schare “eigen publiek” in de vakantie ook nog werd uitgebreid met een lief meisje genaamd Guusje, betekende dat wel dat wij maar met 7 personen aan onze eerste wedstrijd begonnen op zaterdag 21 september tegen VC Patrick D1.
De eerste set wilden we vergrendelen: goede servicedruk, nette pass, gevarieerde set-ups, goede aanvallen en af een toe een beetje geluk en daar was de 25-23 op het scorebord.
Helaas konden we dat niet doorzetten in set twee en we gingen een beetje in sluimerstand. Meteen een achterstand, toch weer wat inlopen maar voor we het wisten, was de set over met 19-25. Het werd nog erger want set drie ging in slaapstand, terwijl we sommige delen van het publiek wilden afmelden. Meer dan de uitslag 8-25 is niet de moeite waard. Dit was niet de manier waarop we wilden afsluiten en gelukkig deden we dat ook niet. De vierde set bleef spannend, maar helaas waren wij degene met de meeste eigen fouten en hielden we met 23-25 maar 1 punt in Weert. Gelukkig konden we in onze “eigen” kantine napraten en voor de volgende wedstrijd op 5 oktober gaan wij opnieuw opstarten.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken