Wedstrijdverslag dames 2 13-1

Afgelopen zaterdag speelden wij onze eerste wedstrijd na de kerstvakantie tegen Tupos DS 2. Door onze goede voorbereiding, met de ‘nodige’ conditietrainingen, hadden we een goed gevoel over de wedstrijd.

De eerste set kwamen we moeilijk uit de startblokken. Opstart problemen zullen we maar zeggen, want het was even wennen aan onze nieuwe opstelling. Op een gegeven moment stonden we zelfs zes punten achter. Uiteindelijk wisten we gelijk te komen en uit te lopen. De eerste set haalden we binnen met 25-17.

Op naar de volgende set en ook gelijk de beste van deze middag. Er werd lekker geserveerd en dat zorgde voor paniek aan de overkant. Aan het net werd er lekker geslagen en voor we het wisten was de set al voorbij met een stand van 25-8. Zelfs onze trainer Rob appte na de wedstrijd of het wel werkelijk 25-8 was en niet een foutje bij het doorgeven van de stand.

Op naar de derde set. Opnieuw kwamen we moeilijk op gang. Lange tijd ging het gelijk op, we hadden soms moeite in de pass waardoor er niet altijd een goede aanval tot stand kwam. Uiteindelijk kregen we de touwtjes weer in handen. We wonnen deze set met 25-16.

Op naar de vijf punten zou je zeggen, maar die waren nog lang niet in de pocket. Ook de vierde set verliep moeilijk en de eerste 12 punten ging het gelijk op. Hierna liepen we puntje voor puntje verder uit. Gelukt, de eerste vijf punten na de winterstop waren binnen.

Op de ranglijst staan we nu op een gedeelde tweede plaats met Ledub.

Volgende week spelen wij thuis tegen VC Fortutas DS 2. Publiek is altijd van harte welkom. We zien jullie dan

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken