Wedstrijdverslag dames 2 14-10

Afgelopen zaterdag 14 oktober hebben we een wedstrijd tegen Revoc Ds1 gespeeld. Met veel zin in de wedstrijd stonden we allemaal klaar om half 5 in de zaal. Alleen konden we pas 20 minuten later dan gepland aan onze wedstrijd beginnen, want de meiden van MB2 moesten nog een vijfde set spelen, die ze overigens wel gewonnen hadden. Goed gedaan meiden! Een voordeel, de tribune zat al lekker vol met supporters voordat de wedstrijd begon.
We begonnen de wedstrijd goed en na een mooie servicereeks van Sophie kwamen op een ruime voorsprong voor te staan. Het was vanaf dat moment gewoon vasthouden en de set mooi afmaken en dat deden we. We hadden de set uiteindelijk met 25-15 binnen gehaald. Met een goed gevoel gingen we vervolgens de tweede set in. Helaas ging deze set iets moeizamer. Vooral de service liep niet zo goed waardoor het lastig werd om een voorsprong op te bouwen, maar uiteindelijk hadden we ons weer bij elkaar geraapt en de set met 25-19 gewonnen. In de derde set ging het weer beter na een paar goede servicereeksen stonden we met 20-7 voor. Alleen het laatste deel van de set ging wat minder door een sterke serveerder aan de overkant. We moesten er even doorheen komen en hadden de set met 25-12 binnengehaald. Toen was het op naar de laatste set. Ook deze moesten we winnen want wij gaan voor niets minder dan die 5 puntjes. Het lukte ons maar niet in het eerste deel van de set om de tegenstander af te schudden en een voorsprong op te bouwen. Na een paar wissels ontstond er weer een voorsprong. Deze set hebben we gewonnen met 25-19.
Het binnen halen van 5 puntjes is gelukt!
Aankomend weekend is het voor ons een weekend rust maar daarna gaan we er éxtra hard voor en gaan we knallen tegen ‘die van Meijel’ om 19:00 uit in Meijel. Te veel supporters bestaat niet dus hopelijk zien we jullie dan!