Wedstrijdverslag Dames 2 20-1

Een service-wedstrijd
Vandaag stond een wedstrijd tegen de buren op het programma. VC Fortutas stond met een bijeengeraapt team aan de overkant van ons veld. We wisten dat we weer 5 punten moesten gaan scoren om weer terug te vechten voor de eerste plaats, want alle punten die we verliezen kunnen fataal zijn. Dus we gingen er wederom met volle moed in.
Het begon heel goed en stonden al gauw dik voor. We benutten al onze kansen en wonnen al snel met 25-7.
Voor de tweede set gold hetzelfde. In deze set zorgde Nina met haar service voor een grote kloof in punten en werd het 25-10.
Ook de derde set ging snel; het begon al met een voorsprong van 11-1 door Daphnes service, die Fortutas niet meer bij kon halen. Na even goed nog leuk spel te hebben gehad, werd het 25-9. Deze drie sets hadden we binnen een uur gespeeld.
Dan de laatste set. We maakten mekaar nog even duidelijk dat we nu niet af moesten zwakken. Dat was gelukkig niet het geval; deze keer was het Liekes service (hoewel soms nét in of nét over het net, hoe krijgt ze het klaar? 😉), die ervoor zorgde dat we op gegeven moment voor stonden met 18-1. Het was dus geen verassing dat we de set af maakten met 25-3 en hiermee de 5 nodige punten in onze zak staken.
Volgende week hopen we weer door te knallen in Reuver, tegen Revoc Ds1.
Uiteraard rekenen we ook dan weer op ons trouwe publiek 😄
Tot dan!
Dames 2

Groetjes,

Evie Lamerikx
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken