Wedstrijdverslag Dames 2 25-11

Wedstrijdverslag Dames 2  Za 25/11

 

Na een zuur verlies van afgelopen Zaterdag wilde we er deze Zaterdag weer volle bak voor gaan. We wisten dat ons een spannende wedstrijd te wachten stond aangezien Olympia op bezoek kwam die op het moment op de eerste plek staan. Iedereen omgekleed in de zaal begonnen we met vol enthousiasme en energie aan de warming-up. Lekkere playlist van Maud op de achtergrond en gaan met die banaan!

 

Set 1: We pakten een kleine voorsprong waardoor het enthousiasme er goed in zat. Jammer genoeg kwam Olympia snel terug en stonden we zo weer gelijk. Terwijl er erg lange rally’s waren en goede acties aan beide kanten viel de bal te vaak nét in het voordeel van Olympia. Voor dat we het wisten keken we tegen een flinke achterstand aan. We hebben uiteindelijk het niet meer gelijk kunnen trekken en hebben de set met 25-15 verloren.

 

Set 2:  met een iets andere opstelling begonnen we aan de tweede set, weer kwamen er lange rally’s. Al was er hier en daar een goed blok van ons op de een of andere manier zat er steeds weer ergens een handje bij van Olympia. Met veel geschreeuw, gejuich, vuistjes en stress lukte het ons niet. Erg jammer maar er viel echt iets uit te halen dus op naar de volgende set.

 

Set 3: Winst was nog steeds mogelijk dus we bleven vechten. Iedereen probeerde voor elke bal te gaan en wisselde hier en daar van positie. Maar waar je ook ging staan, de ervaren speelsters aan de overkant wisten precies waar dan weer net niemand stond. Irritant!! Het was wel een leuke spannende set, die we zeker konden pakken.  Zo blij als we een punt maakten, zo gefrustreerd waren we als er weer net iets niet lukten. Tot het einde hebben we er alles aan gedaan, ballen werden opgedoken en er werd hard doorgeslagen. Alwééér was het net niet genoeg.  Er kwam een 20-25 op het telbord.

 

Set 4: teleurgestelde en knalrode gezichtjes stonden weer aan de zijlijn. Met in ons hoofd dat dit voor de rest van de competitie een belangrijk punt kan zijn begonnen we aan de vierde set. Olympia was duidelijk nog net iets vermoeider dan ons deze laatste set. Hier maakten we goed gebruik van door zelf voor alle ballen te blijven gaan en het hen zo lastig mogelijk te maken. Eindelijk zat het ons mee en hebben we lekker gespeeld. Spannend tot het laatste moment maar deze set was toch echt van ons, 25-23. Ondanks het verlies vind ik dat we ons goed terugpakten keer op keer.

 

Dames 2

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken