Wedstrijdverslag dames 2- 9 december

Wedstrijd verslag dames 2 9 december

Zaterdag 9 december speelden we de wedstrijd in Achter de Hoaf in Kessel. Na de winst van vorige week waren we van plan om dit keer weer met dikke winst weg te gaan, dus met volle moed begonnen we de wedstrijd tegen Kessel.

De eerste set verliep zeer goed. We zaten meteen goed in de wedstrijd en we speelden ons eigen spel. Na een aantal mooie aanvallen en druk op de service wonnen we deze set met 25-13.

Nadat we de eerste set met een grote voorsprong hadden gewonnen gingen we de tweede set in met hetzelfde doel. Helaas kwamen we deze set iets minder op gang waardoor we al snel geen voorsprong meer hadden en zelfs een paar punten achter Kessel kwamen te staan. We hebben nog hard gewerkt om proberen deze set nog te kunnen pakken, maar we verloren deze met 25-22.

De derde set begonnen we in te zien dat we echt moesten werken voor alles, anders zou Kessel zo weer een voorsprong opbouwen. Met dit in ons achterhoofd begonnen we weer een beetje ons eigen spel te spelen en met een aantal mooie aanvallen van o.a. Veda en Maud en een goede servicereeks van Nina wonnen we deze set met 25-19.

De vierde set was voor ons van groot belang om te winnen, aangezien Kessel al een set had gepakt was het dus mogelijk dat er een vijfde set zou komen. Om dit te voorkomen sprak coach Rob ons de moed in dat Olsredlem met 4-0 had verloren van Ledub. We begonnen de set dus met goede moed, alleen het ging redelijk moeizaam. Ondanks dit hebben we deze set toch nog weten te pakken met 25-22!

Volgende week, zaterdag 16 december, spelen wij onze wedstrijd thuis in Sporthal ‘Aan de Bron’ tegen Holyoke D1. Supporters zijn van harte welkom, tot dan!!

Dames 2

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken