Wedstrijdverslag Dames 3 11-11

Zaterdag 11 november 2017 vertrokken we met het dames team om 17u naar Nederweert. Eenmaal aangekomen en aangekleed, was het wachten op de tegenstanders. Set 1 liep heel gelijk! Puntje voor Weert, puntje voor Nederweert. De pass liep niet lekker maar het aanvallen daarintegen ging wel goed. We hebben deze set uiteindelijk gewonnen met 19-25. Met een goed gevoel begonnen we aan set 2! Deze set ging beter als de eerste. De pass kwam beter en ook de aanval ging goed! We zochten de gaten op en hadden een goed blok. Deze set hebben we uiteindelijk gewonnen met 25-19. Set 3! En 2 punten in de pocket! We waren enthiosiast en hadden een goed gevoel over de volgende set. Het begon een beetje rommelig maar toch ging het erg gelijk op. Uiteindelijk hebben we deze set verloren met 22-25.

We baalde enorm en waren gedreven om de 4e set te winnen! We deden er alles aan, de pass was aan de mindere kant. We stonden 19-23 voor. Dat gaf ons extra moed om ook die laatste twee puntjes te pakken voor winst op 3-1!

We waren afgeleid door de supporters van Fortutas. Ze haalden hun hele liedjesrepertoir uit de kast. Daardoor kwam er spanning aan onze kant.. We hebben voor de laatste puntjes geknokt maar deze set hebben we uiteindelijk verloren met 26-24.

Set 5… Vol energie en schreeuwen hebben we voor deze set geknokt. Maar ook deze hebben we uiteindelijk verloren met 15-17.

Het was duidelijk onze dag niet.. maar onze wraak zal zoet zijn!

Fleur Steyvers

Dames 3

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken