Wedstrijdverslag Dames 4 11 februari

Zaterdag 11 februari stond de thuiswedstrijd tegen Holyoke D3 op het programma. Een vervroegde middagpartij dus we moesten wel meteen wakker zijn.
Nou dat lukte: in een fabelachtige eerste set waar strakke services afgewisseld werden met harde aanvallen werd een 8-1 voorsprong uitgebouwd en wonnen we met 25-11. Helaas begon de tweede set niet zoals we wilden en keken we tegen een onnodige achterstand aan. Maar met gevarieerde set-ups wisten wij weer orde op zaken te stellen en was ook de tweede set een prooi voor ons: 25-13. In de derde set waren we wat laat met de eindsprint, want pas op 18-17 gaven we gas en dat zorgde voor 25-18 setwinst. Ook in de vierde set duurde het misschien onnodig lang, maar we wilden ons 1 koppige publiek (waarvoor DANK) zo lang mogelijk vasthouden. Met 25-21 sloten we de vierde set af en hielden alle punten in Weert…..het was een “eitje”.
Nu 2 weken rust en op 4 maart spelen wij onze volgende wedstrijd tegen naaste concurrent voor de derde plaats in en tegen Grashoek D4.