Wedstrijdverslag dames 3 14-10

Afgelopen zaterdag, 14 oktober, speelden we onze wedstrijd tegen Accretos dames 3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden in Neer. Zij stonden 3e, wij 2e.
De eerste set begon een beetje rommelig maar al snel ging het beter. Alhoewel het spannend bleef, hadden we het spel onder controle en wonnen we de set met 23-25. Tijdens de tweede set werd het nog een stuk spannender. De communicatie aan onze kant verliep minder goed en er werden te veel eigen fouten gemaakt. De tegenstander haalde heel veel ballen van de grond en er werd hard gevochten. Helaas verloren we de set met een spannende 30-28. Ons voornemen was om het spel weer op te pakken en de derde set, net zoals de eerste, te winnen. Het begin van de set ging goed en we kwamen op een flinke voorsprong te staan. Alleen deze raakten we verderop weer helemaal kwijt. Door hard te vechten, hebben we de set alsnog gewonnen met 25-27. Nu de laatste set nog, een vijfde set zagen we zeker niet zitten, de laatste set gingen we gewoon winnen! We gingen er vol goede moed in en wonnen deze dan ook uiteindelijk met 20-25.
Na deze twee uur durende wedstrijd waren we allemaal moe en ook wel een beetje teleurgesteld in hoe we deze wedstrijd hadden gespeeld. De volgende wedstrijd gaan we er niet zo een spannende wedstrijd van maken en gewoon winnen zonder zo veel eigen fouten te maken!

Dames 3
Iris Janssen

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken