Wedstrijdverslag Dames 3 21-10

Afgelopen zaterdag speelden wij, Dames 3, in een erg kleine zaal in en tegen Grashoek. In de eerste set was de kleine zaal in ons nadeel. We begonnen gewaagd aan elkaar, door een paar ballen tegen het plafond liep het op tot 15-15. Zij kregen een kleine voorsprong tot 20-17, toen we het weer gelijk konden krijgen tot 22-22 door onze sterke aanvallen. Helaas wisten we dit niet vast te houden en verloren we de set met 25-22.

Vastbesloten om alsnog 4 punten mee terug te nemen naar Weert, begonnen we aan de tweede set. Goede opslagen zorgden voor een voorsprong van 4-8. We hadden goede passes, die we mooi afmaakte, en zelf maakten we weinig fouten. Dit zorgde voor een voorsprong van 12-20. Deze set wonnen we met veel overtuiging en het werd 15-25.

Met veel enthousiasme begonnen we onze derde set en pakten een voorsprong van 2-7. Door te veel eigen fouten en slimme ballen van de tegenstander kwamen ze terug tot 8-9. Na een oppeppende time-out van Tjebbe, gingen we terug het veld in om de set te winnen. De passes werden goed opgevangen, we konden deze ook goed afmaken. Serverend en verdedigend maakten we weinig outen en van 13-16 liepen we weer voor tot 15-25 en was het de derde set die we speelden en de tweede die was gewonnen.

Met vastberadenheid om die 4e set te winnen, begonnen we aan hopelijk de laatste set. Het publiek van de tegenstander was er van overtuigd dat ze nog konden winnen, en ze riepen: “In vijf kan het ook nog!”. Maar daar dachten wij totaal anders over. In het begin ging het erg gelijk op, puntjes hier en puntjes daar. Het stond 6-6 en zo gingen we verder tot 14-14. Met volle energie pakten we de voosprong en ging het vliegends vlug naar
17-21. We maakten de rally’s mooi af en we wonnen de set met 19-25!

Hoppaa! 4 punten mee naar Weert!!

Onze volgende wedstrijd is om 18.00 op 11 november tegen Fortutas in Nederweert. Wij hopen dat er veel mensen komen kijken!! Tot dan!