Wedstrijdverslag Dames 3 25-11

We willen Nina en Inge bedanken voor het meespelen van de wedstrijd, omdat 2 speelsters van ons team met school weg waren en dus niet mee konden spelen.
Zaterdag 25 november hebben wij (dames 3) een thuiswedstrijd gespeeld tegen VC Hero.
De eerste set begonnen we heel sterk met een lange service reeks. Deze voorsprong hebben we niet meer afgegeven. We bleven goed aanvallen en wonnen de set met 25-15.
We startten de tweede set weer goed, maar helaas later in de set slopen er veel eigen fouten in. Hierdoor werd het nog spannend maar wonnen we de set met 25-23.
De service liep weer beter in de derde set. We bouwden aan een voorsprong. Er werden meer ballen verdedigd en we wonnen met 25-16.
De vierde set leek veel op de derde set. We bleven goed aanvallen, Hero verdedigde prima maar maakte de kansen niet af. Zodoende werd ook deze set gewonnen met 25-17 en hielden we 5 punten in Weert. Volgende week hebben we rust en op 9 december hopen we naaste concurrent Ledub D7 te verslaan in eigen huis.