Wedstrijdverslag dames 5 14-10

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen speelden wij zaterdag 14 oktober tegen SV Aspargos D2. Snel nog even lachen voor een teamfoto omdat we voltallig waren vandaag. Aan het begin van de warming-up keken wij tegen een zielig lege tribune op. Voor aanvang van de wedstrijd namen er 2 mensen plaats (al waren die dan van de tegenstander), gelukkig werden er dat in het begin van de eerste set een paar meer. En ze klapten ook nog eens voor onze punten. Helaas begonnen we als een diesel en keken tegen een achterstand aan, maar op 11-10 draaiden we de rollen om en gaven deze voorsprong niet meer uit handen: 25-12. In de tweede set konden we het spel van de tegenstander nog beter lezen en sloegen we snel een gat 14-7. Zodoende konden we alweer een nieuwe aanwinst inbrengen, zodat zij ook mee kon maken hoe leuk volleybal is en de wederom 25-12 setwinst meevieren. De derde set verliep voortvarend en de ene ace na de ander vloog Aspargos om de oren. Een 25-9 stond op het scorebord. In diezelfde “flow” gingen we verder en met nog snellere midden ballen, hard geslagen aanvallen op positie 5 en 1 snelden we naar de eindstreep: 25-5. Volgende week spelen we in het “voorprogramma” van D1 om 15 uur thuis tegen de koploper Olsredlem D3