Wedstrijdverslag MA1 14-10

\
Wedstrijdverslag MA1
We begonnen het seizoen met 10 meiden, daarna waren het er nog maar 9, vervolgens vielen er nog 2 af door blessures. Vervolgens hadden we een zieke en begonnen we de wedstrijd met 6 meiden.
We begonnen vol goede moed aan de wedstrijd om deze keer tegen VC Polaris punten te pakken. De eerste set liep goed en vervolgens eindigde de set in 25-22 voor VC Polaris.
In de 2de set liep alles niet zo lekker de serves waren goed maar de pass kwam er gewoon niet van. Waardoor de set eindigde in 25-8, helaas weer geen puntje.
In de 3de set kwam alles weer aanbod de serves kwam en de pass liep weer en het blok ook. Maar toen ging een van de meiden door haar enkel, waardoor we met 5 overbleven. Daardoor liep het niet zo als gepland, we deden ons best allen omdat we 1 speler minder hadden waren er groten gaten. En eindigde de set in 25-13.
In de 4de set liep alles weer we hadden zelf een soort van systeem bedacht waardoor het wat beter liep. We gingen er voor om toch nog een puntje te pakken en helaas na er voor vechten en zweten, eindigde de set in 25-16.
Dus de wedstrijd eindigde in 4-0 voor VC Polaris. En namen we helaas geen punten mee naar Weert. Volgende week moeten we tegen Limac MA1 en gaan we er weer voor vechten om punten mee naar Weert te nemen.
Daphne MA1
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken