Wedstrijdverslagen van 16 en 21 april Dames 5

Op maandag 16 april speelden we een inhaalwedstrijd tegen Livoc D4. Tijdens het inlopen werden we lekker gemaakt door de scheidsrechter en teller die vanwege het goede weer een tussenstop hadden gemaakt bij Bacio. Het water liep ons in de mond maar wij moesten punten verzamelen om nog te stijgen op de ranglijst. Het was geen hoogstaand spel en helaas kregen we ook nog te maken met een blessure. Maar om een lang verhaal kort te maken: met heel veel servicedruk en veel gezang werd de wedstrijd gewonnen met 25-14, 25-18, 25-17 en 25-10. We sloten de avond af, niet met een ijsje maar een welverdiend drankje in de kantine
Zaterdag 21 april speelden we thuis tegen ActiveRooy D4. We hadden iets goed te maken want de uitwedstrijd was dramatisch met 4-0 verloren. Toen speelden we zo slecht dat we in ieder geval de hoop hadden dat het nu beter moest gaan. We hadden (door een blessure) nu een echte coach die met haar aanwijzingen ervoor zorgde dat wij alle gaten vonden. Tel daar een goede gevarieerde aanval bij op en met 25-20 en 25-22 waren de eerste twee sets binnen. Tussendoor konden we MC1 nog even feliciteren met het kampioenschap. De temperatuur in de zaal steeg flink maar met hulp van extra water om te drinken en natte handdoeken konden wij het hoofd koel genoeg houden om gewoon door te gaan. Met de nodige wisselingen (fijn dat wij allemaal zo multifunctioneel zijn) gingen we goed door en ook de derde set pakten we: 25-17. Dat smaakte naar meer en na het inzetten van ons servicekanon (we zijn de tel kwijt geraakt) en goed spel maakten we het karwei af met 25-10.
Deze 10 punten zorgden ervoor dat wij uiteindelijk op een mooie bronzen derde plaats in de poule zijn geëindigd. Dat (zo zeggen wij eerlijk) vinden we als “oude garde” (met sommige uitzonderingen) best knap van ons zelf. Zo positief als we zijn kunnen we het ook omschrijven als eerste van de brede middenmoot. Conclusie is dat we alles uit onszelf, elkaar, de competitie en trainingen hebben gehaald. Op naar volgend seizoen…………..tot dan.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken