Kampioens Verslag CMV 5.1- 10 dec

Vanmorgen was er stilte voor de (sneeuw)storm. Vol goede moed kwamen we aan in Reuver om te spelen tegen VC Patrick en Revoc. Opperste concentratie want als we vandaag winnen staan we bovenaan de ranglijst! Wordt onze inzet vd afgelopen weken dik beloond en mogen we ons kampioen vd club noemen! We hebben een mega achterban meegenomen. De tribune zit bomvol (is niet zo gek als er maar 1 bankje staat)….Eerst gaan we spelen tegen VC Patrick. Zooo, dat team kan niet tegen ons op, we laten zien dat we niet voor niets boven aan staan. Ha! Het wordt 45/16 en 45/24. Yes, dat hebben we alvast in de pocket.

Snel wat druiven naar binnen werken voor de snelle energie en go go go!
Revoc staat klaar aan de andere kant van het net om ons in te maken. Ook nu laten we zien wat we in huis hebben. De tellers hebben het zweet dik op de rug staan. Gelukkig houdt coach Berry alles nauwlettend in de gaten. We geven alles en winnen met 39/17- 41/15.
Als het fluitsignaal gaat is er een en al euforie bij de meiden! Applaus vanaf de zijlijn en ooo wat zijn we blij. Snel een vreugdedansje op het veld waarna we een GEWELDIG t-shirt met opdruk “kampioen” krijgen uitgereikt.
Volgende week spelen we onze laatste 2 wedstrijden van dit seizoen. Thuis in ons eigen Weert. Wie kan ons nog wat maken?? De buit is binnen! Super trots!
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken