CMV 6 t/m 12 jaar
Volleybal is niet de makkelijkste sport om te leren. Om die reden is er speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar Cool Moves Volley (CMV).
Via de zes CMV-niveaus leren kinderen stap voor stap, op een speelse manier, alle volleybaltechnieken. De CMV-competitie bestaat uit verschillende toernooien (vaak op zondag) die georganiseerd worden door verschillende volleybalclubs.

Jeugd 12 t/m 18 jaar
Na het CMV stromen jeugdleden door naar de jeugd-C, -B en –A, waarbij A de hoogste leeftijdscategorie is. Anders dan bij het CMV wordt er vanaf de C-jeugd wekelijks (op zaterdag) een wedstrijd gespeeld. De jeugdcompetitie is piramidaal opgebouwd en wordt zoveel mogelijk geografisch ingedeeld. Je kunt hier tot je 18e jaar in spelen.

Senioren ouder dan 18 jaar
Een grote groep volleyballende Nederlanders die ouder zijn dan 18 jaar doet mee aan de Nevobo competitie. De teams worden jaarlijks ingedeeld naar niveau en regio in verschillende poules. In elke poule wordt er gestreden om het kampioenschap, gevolgd door een promotie naar een hoger niveau.
De meeste teams trainen 2x per week en wedstrijden worden op zaterdag gespeeld.

Recreatie ouder dan 18 jaar
Binnen de vereniging zijn ook recreatie teams actief binnen de Liefhebberij Volleybal Competie. Zij trainen 1x per week op dinsdag avond en tijdens hun competitie (meestal half oktober t/m half april) spelen zij de thuiswedstrijden op dinsdagavond en uitwedstrijden op de dagen dat de tegenstander traint.

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken