START “SPEK DE KAS” ACTIE VAN HEERSCHAP VERBINDT!

START ACTIE “SPEK DE KAS”

Op maandag 11 september start de “Spek de kas” actie van Heerschap Verbindt!

Wij zijn 1 van de verenigingen die in deze periode mee doen in de verdeling van €15.000,- Maxime en Ruben hebben zaterdag 9 september de eerste €100,- ontvangen tijdens de kick-off bij AH Heerschap op Boshoven.
Steun ons door boodschappen te doen bij AH Heerschap winkels

Bij elke € 15,- aan boodschappen in alle AH Heerschap winkels (Leuken, Moesel, Boshoven, Muntpassage, Nederweert en Heythuysen) krijg je een munt.

Deze kun je in de koker van onze vereniging stoppen (in Weert) om ons te steunen.

Bij meer dan € 15,- krijg je een voucher die je online kunt activeren, deze kan meer dan 1 munt waard zijn. Deze kan verzilverd worden via de speciale actiewebsite: www.ahheerschap.nl/spekdekas. Je maakt dan zelf ook nog eens kans op een AH cadeaubon t.w.v. €50,-.

Heb je boodschappen gedaan bij de zelfscankassa?

Vraag dan bij de servicebalie om de munt en/of voucher!

Doe je buiten Weert boodschappen, vraag dan toch naar de voucher zodat je ons online kunt steunen.Vouchers en munten kunnen ook altijd worden ingeleverd in een “inleverbus” die in de sporthal komt te staan.
Wij zullen dan zorgen dat deze worden geactiveerd.

De AH Heerschap winkel op Leuken is aan ons gekoppeld en daar zijn ook attributen van VanHoornCarbide VC Weert te zien.In deze winkel mogen we onze vereniging extra promoten op 30 september om met een “stand” klanten te activeren om voor ons te kiezen.

 

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken