Vitor Moonen verlengt contract met zowel Vereniging als eredivisieteam VC Weert

Vitor Moonen verlengt contract met zowel Vereniging als eredivisieteam VC Weert

Vitor Moonen, eigenaar / CEO van Moonen Group of Companies uit Stramproy, heeft onlangs 2 sponsorcontracten getekend met volleybalvereniging VC Weert. Hiermee sponsort hij de komende 3 jaar de vereniging VC Weert en komend seizoen tevens het eerste damesteam, dat zich heeft terug geknokt naar de eredivisie. De naam van de vereniging zal PrismaWorx VC Weert worden, verwijzend naar een van de dochterondernemingen van Moonen Group of Companies.

De sponsoring is een bewuste keuze van de ondernemer uit Stramproy. Vitor Moonen: “De dames van PrismaWorx VC Weert hebben een fantastische prestatie neergezet door, na 2 jaar afwezigheid, met 2 opeenvolgende titels terug te keren naar de eredivisie. Ik ga zelf ook altijd voor het hoogst haalbare en bewonder het doorzettingsvermogen en de gedrevenheid van het team enorm. Vandaar mijn besluit om hen opnieuw te sponsoren het komende jaar.”

Maar daar bleef het niet bij. Moonen: “De topsport krijgt altijd heel veel aandacht. Maar de breedtesport is én blijft daarnaast ontzettend belangrijk. Ik ben er een groot voorstander van om de jeugd te stimuleren en motiveren om te gaan bewegen, het liefst in teamverband. Vandaar de keuze om, net als de voorgaande 3 jaar, ook de Vereniging PrismaWorx VC Weert te sponsoren voor de komende 3 jaar. Zij dragen, samen met andere verenigingen in de regio, hun steentje bij aan een gezonde omgeving voor jong én oud.”

VC Weert is verheugd met beide contracten. Roy Stroek, woordvoerder van PrismaWorx VC Weert: “Met deze sponsoring krijgt zowel de vereniging als de Stichting een impuls. Wij onderstrepen die samenwerking tussen topvolleybal en breedtesport ook binnen onze vereniging. Zo verzorgen de talenten clinics voor de jeugd, hebben we veel overleg tussen trainers van de Stichting, vereniging en andere teams uit de regio en proberen we samen bij te dragen aan het ontwikkelen van (regionaal) talent. We zien komend seizoen dan ook met vertrouwen tegemoet, met een nieuwe naam voor de vereniging en een professionele uitstraling; alle teams krijgen nieuwe kleding. En, uiteraard het belangrijkste, we proberen iedere week weer een spannende pot volleybal neer te zetten.”

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken