Wedstrijdverslag 25-3 Dames 4

Zaterdag 25 maart kwam Athos D5 op bezoek. Het was de eerste ontmoeting met deze ploeg omdat zij halverwege het seizoen ingestroomd zijn. Wat we wel wisten is dat ze nog niet zoveel punten bij elkaar gespeeld hadden. Voor ons telde dus alleen de winst.
Om de gemiddelde leeftijd bij ons wat meer richting die van de tegenpartij te brengen haalden we wat hulp vanuit de jeugd. Voordeel daarvan was ook dat we een wissel hadden. De eerlijkheid gebied te zeggen dat we waarschijnlijk nog veeeeeeeeeeeeeeel meer jeugdspeelsters nodig hadden om een gelijke leeftijd te verkrijgen. Maar je bent zo oud als je je voelt, zullen we maar zeggen en dat zit bij ons wel goed (in ieder geval bij aanvang van de wedstrijd, daarna hebben we het niet over).
Zoals het bijgevoegde plaatje duidelijk moet maken, liep deze wedstrijd als een rustig kabbelend beekje naar het einde. De eerste 2 sets werden met 25-14 gewonnen. Wat ons betreft mocht het wat netter zodat we nog beter aan konden vallen en dat was dan ook de opdracht voor de derde set. Helaas verloopt de derde set bij ons vaak niet zoals we plannen, maar niks was minder waar deze keer. Met vooral veel servicedruk kreeg de tegenstander bijna geen bal terug en met 25-5 was het snel gedaan. De vierde set kabbelde naar 25-16 en zo bleven de vijf punten weer in Weert. Volgende week gaan wij naar Reuver om nog meer punten op te halen.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken