Wedstrijdverslag 28-1 Dames 2

Wedstrijdverslag dames 2

Zaterdag 28 januari moesten we een wedstrijd spelen tegen de koploper, Accretos dames 1. We waren benieuwd hoe deze wedstrijd zou gaan, aangezien we de vorige keer ook een puntje van ze konden pakken.

De eerste set moesten we er nog een beetje inkomen. Zij hadden een hele goede aanval, en ze kwamen steeds weer door ons blok heen. We verloren deze set met 25-16.

De tweede set was een spannende set. We konden ze goed bijhouden. We stonden ook een groot deel van de set een aantal punten voor op hun, maar op het einde van de set ging het gelijk op. Het stond op een gegeven moment 25-25. Door een goede aanval en verdediging wonnen we deze set met 29-27.

We gingen de derde set met volle moed in, want het zou natuurlijk mooi zijn als we nog een set zouden kunnen winnen. We speelden een goede set, totdat er een goede service kwam van Accretos en zij verder op ons uitliepen. We verloren de set met 25-15.

Bij de laatste set was onze hoop nog niet opgegeven, want we wilden per se die vijfde set. Op het begin liep het niet zo soepel, maar daarna kwamen we steeds meer terug. Helaas hebben we ze net niet meer kunnen inhalen, want we verloren de set met 25-20.

Ondanks dat we met 3-1 verloren hebben zijn we ver het algemeen tevreden over de wedstrijd.

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken