Wedstrijdverslag 28-1 Dames 4

Vorige week zaterdag 21 januari waren wij in Meijel waar we Peelpush D6 versloegen met 1-3. Het verdiende echter geen schoonheidsprijs en als we eerlijk waren,had het 0-4 moeten zijn. Maar toch 4 punten toegevoegd aan het totaal.
Afgelopen zaterdag 28 januari kwam Ludentes D1 op bezoek. Een team wat halverwege de competitie in onze poule is gekomen. We wisten dus niet goed wat we moesten verwachten. Het bleken veel jonge meiden met een fanatieke coach aangevuld met iets meer ervaring.
Door de druk bij de tegenstander te leggen kwam ons eigen spel goed uit de verf en de eerste set werd gewonnen met 25-11. In de tweede set maakten we het onszelf moeilijk door precies te slaan waar iemand stond. Ook een wat minder pass zorgde ervoor dat we met 23-25 de set verloren. Gelukkig pakte we het in de derde set weer goed op. Meer variatie in aanval, enthousiasme en degelijk spel leidde tot 25-18.
Omdat we zo vereerd waren met zoveel publiek maakten we het in de vierde set (onnodig) spannend. Gelukkig wonnen we deze set ook met 28-26.
Dus alweer 4 punten omdat we ze “onder de duim ” gehouden hebben, zodat de derde plek in de poule weer in het vizier ligt.
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken