Wedstrijdverslag 4-2 D2

Afgelopen Zaterdag moesten we tegen de hekkensluiter van de competitie, Vc Limac. Maar wat wel gebleken is dat dit niet zo veel wilt zeggen in onze poule. De vorige wedstrijd hebben we namelijk met 3-2 verloren tegen Limac. Dit wilde we niet nog eens laten gebeuren dus we gingen er weer vol voor. De eerste set liep in het begin gelijk op, daarna liepen we een paar punten uit. We hadden een sterke aanval maar een iets mindere verdediging op dat moment. Toen Limac aan een sterke servicereeks begon lieten we teveel punten liggen en kwamen ze terug. Het was tot het laatste spannend maar we hebben deze set verloren met 24-26.

De tweede set ging een stuk beter. We hadden hun veel gebruikte tikbal door en hebben er hier veel van opgedoken. We lieten Limac alle hoeken van het veld zien en wonnen met 25-10. We zaten er lekker in en namen dit mee naar de derde set.

De derde set was weer een spannende set met veel lange rally’s. Er werden ook veel punten gemaakt met de service door beide teams. Uiteindelijk waren wij de betere partij en wonnen deze set met 25-20. De vierde set ging in het begin weer erg goed. Het enthousiasme zat er flink in. Totdat Limac ineens beter ging spelen en wij slechter. We kwamen flink achter te staan. Er werd een time-out aangevraagd waarna we er nog alles aan gingen doen om te winnen. Niemand had namelijk zin in een vijfde set. Door de goede service van Sophie kwamen we terug tot 20-21 uiteindelijk was het net niet genoeg en verloren we met 22-25.

Ondanks de zware 4 sets vantevoren hadden we genoeg kracht en conditie over om die vijfde set te pakken. De punten werden goed gevierd en voordat we het wisten moesten we wisselen van veld. Hierna werd het nog even spannend doordat we ze te ver lieten terugkomen. Gelukkig hebben we deze set gewonnen met 15-13.

Een 3-2 winst dus. Volgende week spelen we tegen de nummer 4 Revoc.

Dames 2

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken