Wedstrijdverslag 4-2 D4

Op zaterdag 4 februari speelden wij tegen VC Athos D4 in Sevenum.
De warming up werd al begonnen in de auto en dat resulteerde in “heite vrullie”. Dit was het gevolg van een nieuwe auto met allerlei leuke knopjes die natuurlijk uitgeprobeerd moesten worden.
Na wat gesteggel over kleedkamers (we waren niet ingedeeld?!? en mochten ook niet bij de heren?!?) waren we snel omgekleed.

De tweede set walsten we over de tegenstander heen, vooral met een goede serve. Er kwamen weinig ballen terug en anders maakten we die vakkundig af: 9-25
Ook in de derde set meteen een voorsprong. We vonden de gaten langs de lijn goed en 11-25 was het resultaat. In de vierde set probeerden we met ons enthousiasme over de geluiden van de herenwedstrijd naast ons uit te komen. Laten we het erop houden dat de akoestiek van de zaal niet erg mee hielp. Gelukkig speelden we de wedstrijd netjes uit met 11-25. De oplettende lezer denkt nu: ik mis iets……ja inderdaad we speelden ook een eerste set maar die was zo dramatisch dat we alleen maar kwijt willen dat we deze met 25-22 verloren.
We namen dus 4 punten mee terug en op de terugreis werd er tijdens de “cooling down” door de stoelverwarming zelfs gezorgd dat de spieren niet teveel afkoelden.
Komende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen Holyoke D3 om16:30 uur op het programma.

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken