Wedstrijdverslag C2

😊Wedstrijdverslag Mc2 van de winst op 5 oktober 🏐
Vandaag voor meisjes C2 om 14.30u de eerste thuiswedstrijd van het seizoen.
Er moest vooraf aan deze wedstrijd ook nog geteld worden bij andere wedstrijden en het getuigd van een goede teamspirit dat ze dat met 6 man sterk deden.
Voorafgaand aan de wedstrijd werden er ook nog teamfoto’s gemaakt, waar helaas Robin op ontbrak. En de stoel van de scheidsrechter moest nog versierd worden, want het is tenslotte Week van de Scheidsrechter. Daarna een vliegensvlugge warming-up, want we hadden maar een kwartier om warm te worden. Omdat Grace geblesseerd was ( maar toch mee wilde doen👍) en Robin afwezig vroegen we Lisa van de C3 om mee te spelen. Gelukkig wilde Lisa dit doen en zo waren we dan toch nog met 8 meiden. De wedstrijd was tegen Budel; uit tegen Budel verloren we met 3-1, dus we hadden nog wat goed te maken. De eerste set gingen we bere-goed van start. Er werd hard gewerkt en we kwamen flink wat punten voor te staan. De tegenstander zette op het laatst nog een randje bij en het werd nog spannend. Gelukkig waren wij net iets beter en we haalden de eerste set binnen:28-26!
Dan set nr 2: die was niet zo goed. We stonden allemaal wat te slapen en op het laatste deed een enkeling een oogje open, waardoor we toch nog 5 punten haalden, maar de set ging dik verloren: 5-25.
Set nr 3 was iedereen uitgeslapen en we gingen weer flink aan de bak. Er werd weer hard gewerkt en het ging erg lekker. Maar ook nu bood de tegenstander flink tegengas. Dat was niet erg, want zo bleven wij ook lekker volleyballen en uiteindelijk met goed resultaat: 25-22.
Vierde set: een enkeling had “geen zin meer in een vijfde set” en de coaches hadden dat ook niet, dus nu moest ’t gebeuren. Het ging weer lekker gelijk op tussen ons en de dames uit Budel. Het werd nog spannend want ook deze set kwamen we allebei tot 23-23. Het geluk lag aan onze kant en met een paar mooie ballen wonnen wij de set: 26-24 en daarmee de wedstrijd: 3-1!
Hoera🎉🎊
Als coaches waren wij zeer tevreden! Jeslyn met mooie passes, Kato die de bal goed ver achterin speelde, Evy met haar goede opslag, Sara die de ballen strak over het net speelde, Floor die de bal mooi in de hoekjes speelde, Grace die heel enthousiast was en een paar mooie punten maakte, Chadia die de ballen goed verdedigde en last but not least Lisa die in de laatste set een paar cruciale punten maakte; ze mogen allemaal trots zijn en wat ons betreft gaan ze zo door👍💪
Groeten van Esther, Angelique en Sandra
Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken