Wedstrijdverslag D1

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen Limac op het programma. Het beloofde een spannend wedstrijd te worden aangezien we hier de vorige keer met 3-2 van verloren hadden. We waren dan ook gebrand om hier wat puntjes mee naar huis te nemen!
De eerste set begonnen we gelijk goed, aanvallend liep het lekker de pass ging goed en het ging gelijk op met de tegenstander. Op het einde hadden we veel moeite met de service van de tegenstander waardoor we deze set verloren met 25-22
Op naar de tweede set. De tegenstander had een goede service die we niet onder controle kregen. Dit resulteerde in een 25-10.
Op naar de volgende set. We hadden natuurlijk wat goed te maken. Dit lukte ook. We stonden zelfs 11-0 voor! Maar toen zakte het weer helemaal in… de pass liep niet meer waardoor we niet meer konden aanvallen. Hoe dit kin gebeuren geen idee maar blij waren we in ieder geval niet. De set werd verloren met 25-22.
Nou we moesten toch minstens 1 punt mee naar huis kunnen nemen. We probeerde ons weer te herpakken. Hier en daar werden weer mooie balletjes geslagen maar ook wat teveel fouten gemaakt. Ook deze set verloren we met 25-23.
Teleurgesteld eindigen we deze wedstrijd aangezien we hier veel meer van hadden gehoopt..
Tijd om dit volgende week dubbel en dwars recht te zetten tegen Fyrfad.
Hopelijk zien we jullie aanstaande zaterdag weer om half 3 op ons oude vertrouwde stekkie in aan de bron!

Dames 1

Contact opnemen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken